Eureka 2

Vandaag gaan we verder met de eerste senioren ploeg van de serie, namelijk Eureka 2. Dit team is sinds afgelopen veldseizoen erg van samenstelling veranderd doordat ons derde senioren team is opgeheven. Dit komt door ons te kort aan dames, dus mocht je nog dames kennen die willen korfballen, raad ze aan om een kijkje te komen nemen bij ons!

Nu terug naar het onderwerp van dit bericht, Eureka 2. In dit team zitten maar liefst 7 heren en 5 dames wat ervoor zorgt dat er veel doorgewisseld wordt in de wedstrijden. Zonder coach moeten zij vertrouwen op aanvoerder Kas voor de opstellingen en het wisselbeleid. Natuurlijk kan hij altijd rekenen op hulp van zijn teamgenoten.
Eureka 2 staat momenteel op plek 3 in de poule met 8 punten uit 7 wedstrijden. Afgelopen zaterdag speelden zij tegen Dijkvogels 4 waar ze van wonnen met 25-7. De eerste wedstrijd van dit seizoen was ook tegen Dijkvogels en ook deze werd ruim gewonnen met 5-16. Gelukkig (of helaas) ondervinden ze van andere tegenstanders meer weerstand en worden er dus ook wedstrijden net gewonnen of verloren.

Ook Eureka 2 wensen wij veel korfbalplezier in 2018!