Eureka 1

Het is alweer vrijdag en dat betekent dat we vandaag ons laatste team gaan bespreken, namelijk Eureka 1.
Ook Eureka 1 is op het veld kampioen geworden. Sinds het veld is ook de samenstelling van deze ploeg veranderd doordat het derde werd opgeheven. Het team bestaat nu uit 4 dames en 6 heren. Net zoals Eureka 2 heeft dit team ook geen coach dus moeten zij het doen met aanvoerder Arjen.

Het gaat niet altijd even soepel tijdens de wedstrijden omdat er soms te veel fanatisme is binnen de ploeg, maar iedereen doet altijd zijn/haar best en het komt altijd weer goed.

Op dit moment staat de ploeg op de derde plek in de poule met 10 punten uit 7 wedstrijden. Ze hebben tot nu toe in de zaal 5 wedstrijden gewonnen en 2 wedstrijden verloren. Nummer 1 en 2 hebben beide 12 punten uit 7 wedstrijden dus dit betekent dat ze nog in de running zijn voor de eerste plek ook al zal het wel lastig worden. Afgelopen zaterdag speelden ze tegen OZC 5 waarvan ze met 14-12 wonnen.

Ook deze laatste ploeg willen we veel korfbalplezier wensen in 2018!