Eureka 70 jaar!

Het is al een tijdje 2018 en dat betekent dat ROV Eureka dit jaar 70 jaar bestaat! Dit moet natuurlijk gevierd worden en daarom is onze jubileumcommissie al een tijdje hard bezig om leuke activiteiten te organiseren.
De opening van het jubileumjaar zal op zaterdag 3 maart plaatsvinden in onze eigen kantine en op het veld. Op deze gezellige dag zullen er verschillende activiteiten gepland staan voor jong én oud.
De dag zal beginnen om 14:00 met het oplaten van ballonnen. Daarna zal om 14:30 ‘Schijt je rijk’ beginnen. Tijdens het wachten kan iedereen genieten van onze high tea. Inmiddels zijn alle vakken voor ‘Schijt je rijk’ verkocht. Mocht je nog geen vak hebben en er wel heel graag een willen, meld het dan even bij Kim of Dorijn dan kunnen zij kijken of er nog iets te regelen valt. Nog een leuk feitje over ‘Schijt je rijk’ is dat de hoofdprijs is verhoogd van €175,- naar €250,-!
’s Avonds gaat het feest verder, namelijk met een boerenfeest in de kantine.
Alle verdere specificaties over deze dag zullen later nog bekend gemaakt worden, dus houdt deze Facebookpagina goed in de gaten!
We zouden het super gezellig vinden als iedereen naar deze leuke dag komt! Dus tot 3 maart!

Groetjes,
De jubileumcommissie