Nieuwjaarsgroet van Eureka

Wij hopen jullie allemaal binnenkort weer te kunnen zien bij de wedstrijden, trainingen en in de kantine. Beginnend bij de Nieuwjaars wandeling dit weekend, want waar een wat meer traditionele receptie niet mogelijk is, kunnen we in beperkte vorm wel buiten nog dingen doen. Dus hopelijk tot dan.

Wat het nieuwe jaar sportief zal gaan brengen is nog niet duidelijk. Ondanks dat we natuurlijk hopen zo snel mogelijk weer mogen korfballen, blijft er onzekerheid hangen. Een onzekerheid die wij overal proeven. Helaas kunnen wij voor nu niets doen afwachten op wat wij toegeworpen krijgen. Zodra we weer mogen trainen, laten we het jullie weten. Zodra we weer mogen spelen, laten we het jullie weten.
Zodra we andere leuke dingen mogen doen, laten we het jullie zeker weten.

Wij willen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2022 wensen.