Start seizoen 2019/2020

Hoi allemaal,

Inmiddels zijn alle teams weer begonnen met trainen dus dat betekent dat het seizoen officieel begonnen is. Zaterdag 7 september start de competitie en we beginnen met een thuis dag dus kom allemaal de teams aanmoedigen. Alle andere competitie wedstrijden staan inmiddels ook in de KNKV app.

Het begin van het seizoen is altijd een drukke periode dus staan alle belangrijke data in de agenda op de site. Een van de agendapunten is de BAV financiën 2018/2019 op 12 september. Naar aanleiding van de JAV is deze bijzondere vergadering ingepland. Mocht je dus vragen hebben over de financiën van afgelopen jaar, kom dan op 12 september om 20:00 naar de kantine. De stukken voor de BAV zullen meegestuurd worden met de nieuwsbrief op 29 augustus.

Voor nu wensen we alle teams en supporters een goede start van het seizoen en we zien jullie op het veld aankomende week!

Groetjes,

Het bestuur (Arjen, Kas en Dorijn)