Additionele informatie 23 juni!

Hallo allemaal,

We hebben veel berichten ontvangen dat de dresscode (gala) voor het jubileumfeest op 23 juni lastig te realiseren is. Daarom willen wij even verduidelijken dat hoewel galakleding erg gewaardeerd wordt, een ‘nette outfit’ ook voldoet. Natuurlijk kunnen we niemand verplichten om in nette kleding te komen, maar het zou wel leuk zijn als het iedereen zou lukken. We willen echter niet dat het mensen tegenhoudt om 23 juni naar het feest te komen.

We willen ook even vermelden dat er in de Magneet niet gepind kan worden! Neem dus allemaal genoeg contant geld mee.

Aanmelden voor het feest kan door een mailtje te sturen naar jubelcom@roveureka.nl waarin het aantal personen vermeld wordt. We hopen iedereen op 23 juni te zien in de Magneet! Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd gemaild worden naar bovenstaand adres.

Groetjes,

De jubileumcommissie

Informatie ter herinnering:

Zaal open: 19:30

Locatie: De Magneet (Cranendonckweg 40, 3077LA Rotterdam)

Entree is gratis!