Eureka E1

Zoals beloofd zal er vanaf vandaag elke dag een stukje over 1 team verschijnen. Eureka E1 is als eerste aan de beurt omdat het ons jongste team in de competitie is.
Het team bestaat dit seizoen uit 6 kinderen en de coaches/trainers zijn Melanie, Ludger en Dorijn. Afgelopen veldseizoen zijn ze kampioen geworden met deze samenstelling. In de zaal zijn ze dus iets hoger gaan spelen en dat blijft niet onopgemerkt. Ze worden nu meer uitgedaagd wat helaas leidt tot een verlies van tijd tot tijd. Maar alle kinderen blijven enthousiast en dat is het belangrijkste op onze vereniging.

Op dit moment staan ze op de vierde plek in de competitie met 6 punten uit 7 wedstrijden. Gisteren speelden ze tegen Feijenoord E1 waar ze bij de eerste ontmoeting met 1-5 wonnen en waartegen ze ook gisteren 2 punten pakten met een thuisoverwinning van 8-1.
Het is een leuke en vooral energieke ploeg. Het is fijn om te zien dat alle kinderen vooruitgang blijven boeken en dat het een echt team begint te worden.
We hopen dat ze het naar hun
 zin blijven houden en we wensen ze veel korfbalplezier in 2018!