Activiteiten: Heksenspeurtocht en Crazy 75

Hoi allemaal!

De eerste activiteiten van het seizoen staan inmiddels op de agenda. Op vrijdag 12 oktober heeft de activiteitencommissie een heksenspeurtocht gepland van 18:00 tot 19:30 voor onze jongste leden; de kangoeroes en de F. Zij mogen ieder 2 vriendjes/vriendinnetjes meenemen. De speurtocht zal niet eng, maar wel een beetje spannend zijn.

Voor alle andere leden staat op vrijdag 19 oktober de crazy (up 2) 75 gepland. We zullen verzamelen om 17:45 in de kantine en vanuit daar vertrekt iedereen op eigen vervoer naar de stad. De avond zal duren tot 22:00 en zal heel veel gekke en grappige opdrachten bevatten.

Inschrijven voor beide activiteiten kan door je naam en team te noteren op de lijsten in de kantine. We hopen iedereen te zien op deze leuke avonden!

De activiteitencommissie